Hartewens Irma Kroon

By
Updated: januari 8, 2018
I. Kroon 08

VriendenLoterij laat Haarlemse voetbalvrijwilligster Irma welverdiend ontspannen.

Haarlem, 6 januari 2018. Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Irma Kroon (54) uit Haarlem. Voetbalclub s.v. United-Davo deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daardoor wordt de hardwerkende vrijwilligster nu verwend met een dag in een welnesscentre.

Patrick Hillebrink, penningmeester bij s.v. United-Davo heeft deze prijs uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie van United-Davo in Haarlem op zaterdag 6 januari 2018. “Onze Irma is al ruim 40 jaar een trouwe vrijwilligster. Ze zit onder andere in het bestuur en is jeugdvoorzitter. Naast haar eigen baan is Irma elke avond bezig voor de jeugdteams van onze club. Op zaterdagen is ze om 08:00 uur s ochtends aanwezig en staat ze alweer klaar voor de jeugd. Op zondagen verwelkomt ze de gastteams op de club en met uitwedstrijden gaat ze mee om de ploeg vol overgave aan te moedigen. We zijn een kleine club en onze vrijwilligers zijn schaars. Irma staat voor iedereen klaar en gaat altijd maar door. Daarom is het bestuur blij dat we haar dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij eens welverdiend in het zonnetje mogen zetten: Irma gaat een lekkere dag ontspannen in een welnesscentre!”

Irma Kroon (54) is blij verrast: “Ik ben geheel onverwachts op de nieuwjaarsborrel in het zonnetje gezet door het bestuur van s.v. United-Davo, ik ga heerlijk genieten van deze heerlijke verwendag.

I. Kroon 01 I. Kroon 02 I. Kroon 03 I. Kroon 04 I. Kroon 05 I. Kroon 06 I. Kroon 07